הקמה וניהול מסעדות ובתי קפה
עם שי אראל מבכירי המסעדנים בארץ
מאחורי הקלעים של עולם המסעדות, הסודות והטיפים של המקצוע
התקשרו עכשיו: שני 04-9814027
הקמה וניהול מסעדות ובתי קפה
תכנון המקום, הטמעת נהלים
גיבוש התחום הקולינרי , תכנון מטבח , בניית תפריט, תמחור נכון .
אפיון העסק שיווק וגיוס הון , שליטה ובקרה , דוח רווח והפסד מותאם למערכת המזון
הקמת חוג לקוחות
מקונספט טוב לביצוע מנצח
גיבוש קונספט- אסטרטגיה ניהולית ושיווקית,
המשאב היקר ביותר – ניהול ותכנון מערכי כ"א
התפריט - כרטיס הביקור החשוב ביותר
מרצה שי אראל בעלים ויזם של מסעדות רבות מבכירי המסעדנים בארץ, 20 שנות ניסיון .
נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר